Ziggo sim only

Lees alles over de Ziggo sim only abonnementen en vergelijk de prijzen voor de beste Ziggo sim only aanbieding.

  • Minuten:
  • Kosten:Ziggo sim only aanbiedingen

Alle Ziggo sim only's


Ziggo

Ziggo staat bekend als een aanbieder van onder andere vaste telefonie, klanten kunnen er echter ook gebruik maken van de mobiele diensten. Ziggo zorgt voor voordelige sim only abonnementen die bovendien een maand lang gratis zijn. Je hebt er de keuze uit verschillende bundels, die er bovendien voor zorgen dat je bijvoorbeeld toegang krijgt tot de 2 miljoen wifi spots die er beschikbaar zijn. Het is daarom de moeite waard om de sim only aanbiedingen van Ziggo mee te nemen in je vergelijking, wellicht blijkt het een voordelige provider waar je goed gebruik kunt maken van je mobiele telefoon.

Meer informatie over Ziggo

Benieuwd naar de achtergrond van Ziggo? Het is een kabelaar, die dankzij een fusie met UPC verreweg de grootste aanbieder is geworden van internet, televisie en telefonie via het vaste netwerk. De provider richt zich echter ook steeds meer op de mobiele markt, al dien je daarvoor eerst klant te worden bij Ziggo. Je kunt dan gebruik maken van een sim only aansluiting, waarmee je bijvoorbeeld toegang krijgt tot de wifi spots die er beschikbaar zijn bij de overige klanten van de provider. Dat maakt het gemakkelijk om overal een wifi-netwerk te gebruiken, waardoor je minder mobiele MB’s nodig hebt.

Sim only van Ziggo

Sim only van Ziggo staat bekend om de hoge mate van flexibiliteit, in combinatie met een betrouwbaar netwerk. Bovendien heb je de mogelijkheid om de eerste maand gratis gebruik te maken van Ziggo sim only, zodat je dit gewoon op je gemak uit kunt proberen. Wil je liever nog geen kosten maken terwijl je de diensten uitprobeert? Dan is het de moeite waard om de bundels van Ziggo sim only te bekijken en een vergelijking te maken op basis waarvan je wellicht kunt overstappen.

De bundels van Ziggo

Ziggo biedt je 3 verschillende bundels op het gebied van sim only. Het gaat om een bundel met 200MB aan data, naast 75 belminuten en 75 SMS-berichten en twee meer uitgebreide bundels. Wil je gebruik maken van 1000MB data per maand en 300 belminuten, of gaat je voorkeur uit naar 3000MB aan data en een onbeperkt aantal belminuten? Je kunt altijd gebruik maken van gratis nummerbehoud en je kunt de kosten gewoon per seconde of per kB afrekenen. Dat betekent dat je binnen de bundels van Ziggo kunt rekenen op een relatief laag verbruik, waardoor je minder snel te maken krijgt met aanvullende kosten.

Waarom kiezen voor Ziggo?

Benieuwd welke redenen ervoor zorgen dat Ziggo een aantrekkelijke provider vormt voor een sim only abonnement? Je kunt je bundel bij Ziggo maandelijks aanpassen, bijvoorbeeld op het moment dat je verwacht dat je meer of juist minder kosten zal maken. Daarnaast kun je gewoon gratis je huidige telefoonnummer meenemen naar een sim only abonnement van Ziggo. Je betaalt de kosten per seconde en per kB, waardoor er binnen een sim only aansluiting geen afronding plaatsvindt die in het voordeel van Ziggo zou kunnen werken.

Alle Ziggo sim only's