T-Mobile sim only

Lees alles over de T-Mobile sim only abonnementen en vergelijk de prijzen voor de beste T-Mobile sim only aanbieding.

  • Minuten:
  • Kosten:T-Mobile sim only aanbiedingen

  • T-Mobile

    150 min
    + 1.000 MB

    € 8,50

    24 maanden
    Bekijken

     

  • T-Mobile

    Onbeperkt bellen
    + 5.000 MB

    € 22,00

    12 maanden
    Bekijken

     

  • T-Mobile

    Onbeperkt bellen
    + 5.000 MB

    € 21,00

    24 maanden
    Bekijken

     

  • T-Mobile

    300 min
    + 1.000 MB

    € 9,50

    24 maanden
    Bekijken

     

  • T-Mobile

    300 min
    + 1.000 MB

    € 9,50

    24 maanden
    Bekijken

     

  • T-Mobile

    150 min
    + 1.000 MB

    € 9,50

    12 maanden
    Bekijken

     

Alle T-Mobile sim only's


T-Mobile

T-Mobile behoort tot de grote providers in Nederland, samen met KPN en Vodafone. Dat betekent onder andere dat de provider de beschikking heeft over een eigen (4G-)netwerk. Je kunt er gebruik maken van sim only of van de reguliere abonnementen, net als van prepaid aansluitingen bij T-Mobile. Je kunt de verschillende beschikbare bundels zelf samenstellen, op basis van een lage prijs of de maximale flexibiliteit. We zetten de voordelen van T-Mobile voor je op een rij, zodat je zelf na kunt gaan waar je het best een sim only abonnement kunt afsluiten.

Meer informatie over T-Mobile

T-Mobile zorgt voor een betrouwbaar netwerk, maar staat aan de andere kant niet bekend om de laagste tarieven. De kosten voor sim only liggen er iets hoger, al krijg je daar natuurlijk wel een goede service voor terug. Het is daarom verstandig om goed na te gaan waar je naar op zoek bent en de verschillende mogelijkheden van sim only bij T-Mobile te vergelijken met aanbiedingen van de andere providers. Op die manier betaal je een eerlijke prijs voor het sim only abonnement, bij T-Mobile of een van de andere aanbieders.

Sim only van T-Mobile

Wil je gebruik maken van sim only bij T-Mobile? Dat kan op twee verschillende manieren, je hebt er de keuze uit een Stel Samen & Stel Bij sim only abonnement, of een Basis Sim sim only abonnement. In de beide gevallen ontvang je alleen de simkaart, zodat je zelf gebruik kunt maken van een bestaande telefoon of een los toestel. Een Stel Samen & Stel Bij abonnement levert je de mogelijkheid op je bundel maandelijks aan te passen, zorgt voor 120 minuten per maand voor bellen in de EU en voor 4GMax tot maximaal 120 Mbps. De beide vormen van sim only bij T-Mobile zorgen voor de mogelijkheid om zelf je bundel samen te stellen, voorkomen onverwachte kosten in binnen- en buitenland en leveren 4G internet op tot maximaal 15 Mbps.

De bundels van T-Mobile

Benieuwd naar de bundels van T-Mobile, voor sim only abonnementen? Je kunt er gebruik maken van 0MB, 500MB of 1GB per maand. Wil je meer data? Kies dan voor 3GB, 6GB of zelfs 12GB aan data, uiteraard in combinatie met de hoogste snelheid. Qua belminuten kun je gebruik maken van 0, 120 of een onbeperkt aantal belminuten per maand. Je kunt in de verschillende gevallen onbeperkt gebruik maken van SMS-berichten, daar betaal je bij T-Mobile geen aanvullende kosten voor.

Waarom kiezen voor T-Mobile

T-Mobile zorgt als een van de grote providers in Nederland voor een zeer betrouwbaar netwerk, in combinatie met een hoge snelheid voor het 4G mobiele internet. Je kunt er rekenen op een degelijk sim only abonnement, waar je een eerlijke prijs voor betaalt. Bovendien kun je met T-Mobile eenvoudig extra kosten in het buitenland voorkomen, of op voorhand gebruik maken van een voordelige bundel met 120 minuten per maand in de EU.

Alle T-Mobile sim only's