Robin Mobile sim only

Lees alles over de Robin Mobile sim only abonnementen en vergelijk de prijzen voor de beste Robin Mobile sim only aanbieding.

 • Minuten:
 • Kosten:Robin Mobile sim only aanbiedingen

 • Robin Mobile

  Onbeperkt bellen
  + onbeperkt data

  € 14,95

  maandelijks opzegbaar
  Bekijken

   

 • Robin Mobile

  Onbeperkt bellen
  + onbeperkt data

  € 19,95

  maandelijks opzegbaar
  Bekijken

   

 • Robin Mobile

  Onbeperkt bellen
  + onbeperkt data

  € 34,95

  maandelijks opzegbaar
  Bekijken

   

 • Robin Mobile

  Onbeperkt bellen
  + onbeperkt data

  € 39,95

  maandelijks opzegbaar
  Bekijken

   

 • Robin Mobile

  Onbeperkt bellen
  + onbeperkt data

  € 29,95

  maandelijks opzegbaar
  Bekijken

   

Alle Robin Mobile sim only's


Robin Mobile

Robin Mobile is een provider van onbeperkte sim only abonnementen, waarbij je zoveel gebruik kunt maken van belminuten, SMS-berichten en internet MB’s als je wilt. Je betaalt daar een vaste prijs per maand voor, zodat je vervolgens zonder zorgen gebruik kunt maken van sim only van Robin Mobile. Er geldt geen limiet voor het aantal MB’s dat je downloadt of het aantal minuten dat je in een maand belt. Uiteraard kun je online de verschillende bundels van andere providers vergelijken met die van Robin Mobile, of nagaan waarom je het best voor deze provider kunt kiezen. Wij helpen je graag op weg.

Meer informatie over Robin Mobile

Robin Mobile is een provider die sinds enkele jaren actief is en het graag anders wil doen dan anderen. Robin Mobile is ervan overtuigd dat we vooral op zoek zijn naar gemak, we hebben weinig trek in het bijhouden van onze kosten en het vergelijken van de verschillende mogelijkheden. In plaats daarvan zouden we onze telefoon willen pakken wanneer we die nodig hebben en zoeken we wat op wanneer we dat willen. Dankzij Robin Mobile en de sim only abonnementen zonder limieten hoeven we niet meer over het gebruik na te denken, de telefoon komt eindelijk volledig in dienst van onze behoeften te staan.

Sim only van Robin Mobile

Sim only van Robin Mobile kenmerkt zich door het onbeperkte karakter, het is mogelijk daar zoveel gebruik van te maken als je wilt. Hang je iedere dag een uur met je moeder aan de lijn, of vind je het fijn om lekker lang met vriendinnen te bellen? De kans is groot dat de kosten bij andere sim only providers dan gemakkelijk oplopen. Het is dan de moeite waard om het aanbod van Robin Mobile te bekijken, aangezien je er met een sim only abonnement onbeperkt toegang krijgt tot de verschillende diensten. Stuur je nog veel SMS-berichten, of zit je de hele dag op het mobiele internet? Geen probleem, je kunt er bij Robin Mobile alle kanten mee uit.

De bundels van Robin Mobile

Je kunt bij Robin Mobile geen gebruik maken van verschillende bundels voor sim only. Er is in plaats daarvan 1 bundel, de onbeperkt. Die bundel zorgt ervoor dat je zoveel belminuten kunt maken als je wilt en er geldt geen grens voor het aantal SMS-berichten dat je kunt versturen. Je kunt zoveel MB’s gebruiken als je wilt, al is er sprake van een maximale snelheid van 800 Kbps. Dat is niet bepaald een hoge snelheid, maar voldoende om apps te gebruiken en mobiele websites te bezoeken vanuit een sim only abonnement van Robin Mobile.

Waarom kiezen voor Robin Mobile?

Benieuwd waarom je voor Robin Mobile zou moeten kiezen, wat daar het voordeel van is? Indien je liever niet meer omkijkt naar je belminuten, SMS-berichten en internet MB’s zorg je er met dit abonnement voor dat je hier onbeperkt gebruik van kunt maken. Bovendien kun je gewoon je eigen nummer behouden en is er geen sprake van aansluitkosten, verzendkosten of administratiekosten. Je betaalt bij Robin Mobile alleen eenmalig voor de simkaart, verder gelden alleen de maandelijkse kosten.

Alle Robin Mobile sim only's