KPN sim only

Lees alles over de KPN sim only abonnementen en vergelijk de prijzen voor de beste KPN sim only aanbieding.

 • Minuten:
 • Kosten:KPN sim only aanbiedingen

 • KPN

  200 min
  + 1.000 MB

  € 20,00

  24 maanden
  Bekijken

   

 • KPN

  200 min
  + 1.000 MB

  € 21,00

  12 maanden
  Bekijken

   

 • KPN

  150 min

  € 14,50

  12 maanden
  Bekijken

   

 • KPN

  150 min

  € 13,50

  24 maanden
  Bekijken

   

Alle KPN sim only's


KPN

KPN is de grootste provider van telefonie in Nederland, zowel vast als mobiel. Je hebt er de mogelijkheid om een voordelig sim only abonnement af te sluiten, al behoort KPN natuurlijk niet tot de goedkoopste providers. Je hebt er de keuze uit een aantal verschillende bundels en abonnementen, waarmee je zorgt voor een lage prijs of voldoende beschikbaarheid van belminuten, SMS-berichten en internet MB’s. Bovendien kun je bij KPN rekenen op een betrouwbaar netwerk, naast bijvoorbeeld een lagere internetsnelheid buiten je bundel die extra kosten voorkomt.

Meer informatie over KPN

KPN behoort tot de grote providers in Nederland, waar we ook T-Mobile en Vodafone toe kunnen rekenen. De provider beschikt over een eigen netwerk, waarop je bijvoorbeeld kunt rekenen op de maximale snelheid voor 4G. Ga je buiten je bundel met mobiel internet? Dan betaal je daarvoor bij KPN geen extra kosten, de provider schroeft simpelweg de snelheid voor je terug. Heb je meerdere mobiele abonnementen bij KPN, of maak je gebruik van diensten op je vaste aansluiting? Je kunt dan rekenen op kortingen bij KPN, het is dus de moeite waard om meerdere abonnementen met elkaar te combineren.

Sim only van KPN

Sim only bij KPN betekent een hoogwaardige verbinding op basis van een degelijk abonnement. Je kunt gebruik maken van het betrouwbare netwerk van KPN, op basis van verschillende abonnementen. Zoek je naar een budget sim only aansluiting bij KPN, wil je gebruik maken van een abonnement met vooral internet of vind je het van belang dat je zorgeloos gebruik kunt maken van je telefoon? Je kunt online een keuze maken uit de verschillende bundels en aanbiedingen van KPN, zodat je voordelig gebruik kunt maken van je bestaande telefoon of je nergens omkijken naar hebt.

De bundels van KPN

Je kunt de abonnementen binnen sim only van KPN zelf verder naar wens samenstellen. Binnen een budget abonnement kun je kiezen voor 100 of 300 belminuten per maand, binnen een basis abonnement heb je de mogelijkheid om het mobiele internet uit te breiden. Wil je gebruik maken van 1GB of 5Gb per maand en heb je een specifieke voorkeur voor het aantal belminuten? Met een abonnement voor onbeperkt gebruik van belminuten en internet MB’s bij KPN zorg je ervoor dat je maximaal gebruik kunt maken van je telefoon, zonder dat je rekening hoeft te houden met de aantallen.

Waarom kiezen voor KPN?

KPN is de grootste provider van Nederland, wat betekent dat je er kunt rekenen op een hoge 4G snelheid en een uitstekende service. Je hebt door heel Nederland goed bereik en je kunt een keuze maken uit verschillende bundels en abonnementen. Bovendien voorkomt KPN extra kosten buiten je bundel en kun je zelfs buiten je bundel gebruik blijven maken van WhatsApp. Verder heb je ook in het buitenland een uitstekende dekking wanneer je klant bent bij KPN met een sim only abonnement.

Alle KPN sim only's