Sim only abonnement verlengen

Sommige Sim Only aanbieders werken met maandelijkse contracten, zodat u nooit ergens aan vast zit. De meeste aanbieders werken echter met jaarcontracten, waardoor het belangrijk is om goed te kijken naar alle verschillende Sim Only abonnementen.

Extra afsluiten

Wanneer u bijvoorbeeld merkt dat u meer bent gaan sms’en, dan geeft een aanbieder u vaak de mogelijkheid om een zogenaamde sms-bundel af te sluiten. Bij het verlengen van uw huidige Sim Only abonnement kunt u dan kiezen voor een bundel met een bepaald aantal sms’jes. De sms’jes die u dan verstuurt, worden van dit aantal afgehaald, zodat u niets extra’s hoeft te betalen. U moet echter wel in de gaten houden wanneer de bundel op raakt, want sms berichten versturen buiten de bundel is vaak vrij duur. Wanneer u in de tussentijd een nieuwe mobiele telefoon heeft gekocht met internetfuncties, dan kan het verstandig zijn om bij het verlengen van uw Sim Only abonnement ook internet aan te schaffen. Een internetbundel zorgt er namelijk voor dat u met uw telefoon kan surfen en uw mail kan bekijken en beantwoorden. Deze internetbundels zijn er vaak in drie verschillende soorten. De meest populaire en voordelige optie is en bundel met onbeperkt internet. Bij deze bundel betaald u een bepaald bedrag per maand en kunt u onbeperkt gebruik maken van internet, iets wat dus verstandig is wanneer u veel online bent. Wanneer u slechts af en toe online bent, is het beter om per MB te betalen. U betaalt dan alleen voor de verbruikte data, zodat u nooit te veel betaalt. Als laatste internetbundel optie kunt u kiezen voor een vast aantal MB per maand. Het probleem hierbij is dat wanneer u deze data niet verbruikt, u nog steeds het zelfde bedrag moet betalen. Wanneer u boven de bundel uitkomt, zijn de kosten vaak vele malen hoger.

Voordelen

Het grote voordeel van het verlengen van een Sim Only abonnement is dat u geen tijd bezig bent met het zoeken naar een andere provider. Wanneer u wilt overstappen naar een andere Sim Only aanbieder, dan kan dit wat haken en ogen met zich mee brengen. Wanneer u uw eigen mobiele nummer wilt behouden duurt het soms enige tijd voordat het nummer wordt overgezet. Daarnaast geven Sim Only aanbieder u vaak graag een korting wanneer u beslist om uw Sim Only abonnement te verlengen. Het verlengen van uw huidige Sim Only abonnement kan door het afstemmen van uw verbruik en een korting dus uiteindelijk leiden tot een besparing van erg veel geld.

Reacties zijn gesloten.