Nummerbehoud

Indien u een sim-only abonnement af gaat sluiten is het verstandig om gebruik te maken van de mogelijkheid uw eigen nummer te behouden. Dat zorgt ervoor dat anderen u nog altijd op het bij hen bekende nummer kunnen bellen. U hoeft niet iedereen op de hoogte te brengen van uw nieuwe nummer, terwijl u toch de beschikking krijgt over een nieuwe aansluiting. Zo gaat u flink besparen op de kosten van uw mobiele telefoon, terwijl er aan de andere kant zo min mogelijk hoeft te veranderen.

Gratis nummerbehoud

Bovendien is een sim-only abonnement met nummerbehoud over het algemeen niet duurder dan een nieuw abonnement dat u afsluit om op een voordelige manier te kunnen gaan bellen. Dat heeft te maken met het feit dat de verschillende telefoonaanbieders u graag als een nieuwe klant verwelkomen en daarbij graag wat werk uit handen nemen. U hoeft alleen maar aan te geven dat u het sim-only abonnement af wilt sluiten met nummerbehoud, zodat men voor u aan de slag kan gaan. Men vult de formulieren in en zorgt ervoor dat het nummer dat u heeft netjes wordt meegenomen naar het nieuwe abonnement dat u afsluit om te gaan bellen.

Voordeel van nummerbehoud

Het grote voordeel van een sim-only abonnement met nummerbehoud is natuurlijk het feit dat u er niet voor hoeft te zorgen dat iedereen uw nieuwe nummer ontvangt. Bovendien hoeft u zelf geen nieuw nummer uit uw hoofd te leren en zorgt u er wat dat betreft voor dat er eigenlijk niets verandert. U kunt gewoon met uw eigen toestel blijven bellen, u hoeft geen nieuw nummer uit uw hoofd te leren en ook anderen hebben er geen last van. Het is onder andere daarom dat een sim-only abonnement met nummerbehoud een heel interessante keuze is om goedkoper te gaan bellen.

Zo werkt nummerbehoud met sim only

Zo werkt nummerbehoud met een sim only abonnement Met een sim only abonnement is het dus mogelijk om je eigen mobiele nummer mee te nemen naar je nieuwe mobiele telefoon abonnement. Je behoud je gsm nummer wanneer je een sim only abonnement afsluit bij welke provider dan ook. Zo hoef je niet iedereen op de hoogte te stellen van je nieuwe telefoonnummer. Je bent dus nog gewoon voor bereikbaar met hetzelfde nummer. Bij het verlengen bij dezelfde provider kunt u altijd kiezen voor nummerbehoud.

Reacties zijn gesloten.