Maandelijks opzegbaar

Ben je op zoek naar een sim only abonnement dat maandelijks opzegbaar is, bijvoorbeeld omdat je een nieuwe provider eerst een tijdje uit wilt proberen? Steeds meer aanbieders bieden je deze mogelijkheid, waardoor je niet direct vast zal zitten aan een jaarcontract. Volledige vrijheid met sim only maandelijks opzegbaar Met een sim only die maandelijks opzegbaar is heb je de volledige vrijheid, waardoor je ervoor zorgt dat je over kunt stappen op het moment dat je dat wenst. Blijkt de nieuwe provider toch niet zo betrouwbaar als je had gedacht of komt men achteraf met verborgen kosten naar voren? Dan heb je de mogelijkheid om na een maand bellen, SMS’en en internetten gewoon op te stappen. Wat dat betreft is een sim only abonnement dat maandelijks opzegbaar is een goede keuze op het moment dat je over wenst te stappen naar een relatief onbekende of nieuwe aanbieder.

Iets hogere prijs

Houd er aan de andere kant rekening mee dat je een iets hogere prijs per maand zal betalen op het moment dat je een sim only abonnement neemt dat maandelijks opzegbaar is. Zodra je een jaarcontract afsluit is men er zeker van dat je in ieder geval een jaar lang de abonnementskosten zal betalen. Dit biedt een bepaalde mate van rust en geeft men de mogelijkheid om je een soort korting aan te bieden. Ga je voor een sim only abonnement dat maandelijks opzegbaar is? Dan heeft men die mogelijkheid niet, waardoor je een iets hogere prijs betaalt.

Uitproberen en jaarcontract afsluiten

Het is ondanks de iets hogere prijs per maand in de meeste gevallen verstandig om eerst eens een sim only abonnement dat maandelijks opzegbaar is af te sluiten. Dit kun je onder andere doen bij Ben, Tele2, Youfone en Simyo. Je betaalt weliswaar iets meer, maar je hebt aan de andere kant de mogelijkheid om gewoon weer op te zeggen op het moment dat het je toch niet bevalt. Zie die paar euro extra als kosten voor de mogelijkheid om over te stappen. Zodra je tevreden bent met de aanbieder kun je na een paar maanden alsnog besluiten om je sim only abonnement dat maandelijks opzegbaar is om te zetten naar bijvoorbeeld een 1- of 2-jarig contract.

Reacties zijn gesloten.