Data abonnement

Een Sim-only data-abonnement biedt u de mogelijkheid om op een voordelige manier te bellen en SMS-berichten te versturen, maar daarnaast ook gebruik te maken van het internet. Dat zorgt ervoor dat u optimaal gebruik kunt maken van uw mobiele telefoon of ipad, zonder dat daar aan de andere kant hoge kosten bij horen. Het heet dan ook wel een sim only internetabonnement.

Gebruik van internet

Een Sim-only data-abonnement is erop gericht om gebruik te kunnen maken van het internet. Het mobiele internet wordt door steeds meer mensen gebruikt, waardoor het aantal beschikbare websites ook ontzettend snel toegenomen is. Daarnaast kunt u gebruik maken van een applicatie als Whatsapp om gratis berichten te versturen en heeft u de mogelijkheid om email op te halen en te versturen. Met een Sim-only data-abonnement heeft u als het ware de mogelijkheid om gebruik te maken van het internet zoals u dat ook op uw computer zou doen, waardoor de gehele wereld binnen handbereik is.

Eigen telefoon gebruiken

Het voordeel van een Sim-only data-abonnement is daarbij dat u gewoon gebruik kunt maken van uw eigen mobiele telefoon. Het is niet nodig om een nieuwe telefoon aan te schaffen, waardoor de kosten van het abonnement over het algemeen erg laag liggen. Het is mogelijk om vanaf een paar euro per maand te bellen en voor een paar euro extra kunt u ook gebruik maken van het internet. Wat dat betreft is een Sim-only data-abonnement een voordelige manier om optimaal gebruik te maken van uw mobiele telefoon. Het abonnement is af te sluiten bij een groot aantal verschillende aanbieders.

Reacties zijn gesloten.