Alles in 1 pakket met sim only abonnement

Zoekt u een alles in 1 pakket met mobiel bellen? Dat is helaas nog niet beschikbaar, waardoor u op dit moment uw mobiele telefoonabonnement nog los af dient te sluiten. Indien u dat graag bij dezelfde aanbieder doet is het bijvoorbeeld verstandig om eens naar KPN of Telfort te kijken, aangezien u daar de mogelijkheid heeft om de verschillende diensten af te nemen. U zorgt er op die manier voor dat ze u als klant goed kennen en u op een voordelige en betrouwbare manier gebruik kunt maken van de verschillende diensten.

Televisie en internet

Televisie en internet maken eigenlijk altijd onderdeel uit van het alles in 1 pakket, maar mobiel bellen doet dit nog niet. Dat betekent aan de andere kant wel dat het mogelijk is om televisie te kijken (in HD) en bijvoorbeeld snel gebruik te maken van het internet. Indien u gebruik maakt van Skype en uw contacten dit ook doen kunt u op die manier telefoongesprekken voeren. U hoeft daar niets extra’s voor te betalen, waardoor het wat dat betreft wel degelijk mogelijk is om gebruik te maken van telefonie. Houd er echter rekening mee dat dit alleen thuis kan en dat ook vaste telefonie doorgaans in het abonnement zit.

Telefonie naar mobiele nummers

Indien u kiest voor een alles in 1 pakket heeft u over het algemeen ook de mogelijkheid om onbeperkt te bellen, zowel naar vaste als mobiele nummers. Indien u thuis een draadloze telefoon gebruiken betekent dit in principe dat u de mogelijkheid heeft om mobiel te bellen, alleen is dat helaas nog niet mogelijk wanneer u de deur uit gaat. Het valt te verwachten dat de verschillende aanbieders hier op termijn verandering in aan zullen brengen. Tot op dat moment staat een alles in 1 pakket met mobiel bellen nog voor de mogelijkheid om contact op te nemen met mobiele nummers.

Toekomst van alles in 1 pakketten

In de toekomst is de kans groot dat het wel degelijk mogelijk zal zijn om mobiel te bellen, vanuit het alles in 1 pakket dat we op dit moment af kunnen sluiten. Het wordt al steeds beter mogelijk om voor een vast bedrag per maand onbeperkt gebruik te maken van onze mobiele telefoon en ook met het oog op televisie en internet doen we eigenlijk niet meer anders. Het is wat dat betreft de verwachting dat het mobiele bellen binnen enkele jaren ook onderdeel uit zal gaan maken van het alles in 1 pakket.

Reacties zijn gesloten.