hollandsnieuwe sim only

Lees alles over de hollandsnieuwe sim only abonnementen en vergelijk de prijzen voor de beste hollandsnieuwe sim only aanbieding.

 • Minuten:
 • Kosten:hollandsnieuwe sim only aanbiedingen

 • hollandsnieuwe

  Onbeperkt bellen
  + 6.000 MB

  € 18,00

  24 maanden
  Bekijken

   

 • hollandsnieuwe

  Onbeperkt bellen
  + 6.000 MB

  € 19,00

  12 maanden
  Bekijken

   

Alle hollandsnieuwe sim only's


hollandsnieuwe

hollandsnieuwe is een dochteronderneming van Vodafone, wat betekent dat je er gebruik kunt maken van dit betrouwbare netwerk. Je betaalt echter een lagere prijs per maand, het gaat om een prijsvechter die je op een zo voordelig mogelijke manier van dienst probeert te zijn. Uiteraard heb je met een sim only abonnement van hollandsnieuwe de keuze uit een aantal verschillende bundels. Dit betekent dat je zelf aan kunt geven hoeveel belminuten je wilt gebruiken, of hoeveel MB je per maand af wilt nemen om gebruik te maken van de mobiele telefoon die je zal gebruiken binnen een sim only aansluiting van hollandsnieuwe.

Meer informatie over hollandsnieuwe

Wens je wat meer achtergrond over hollandsnieuwe, als provider en met betrekking tot de sim only mogelijkheden? Sim only vormt een specifieke tak binnen hollandsnieuwe, je hebt er ook de mogelijkheid om een regulier abonnement af te sluiten of een prepaid aansluiting af te nemen. hollandsnieuwe bestaat sinds een aantal jaren en moet tegenwicht bieden tegen Ben van T-Mobile en Telfort van KPN. De verschillende providers zorgen er als prijsvechter voor dat je op het betrouwbare netwerk van de moedermaatschappij op een voordelige manier gebruik kunt maken van bijvoorbeeld een sim only abonnement.

Sim only van hollandsnieuwe

Wil je gebruik maken van sim only bij hollandsnieuwe? Je kunt er een particulier of een zakelijk abonnement afnemen, afhankelijk van de gesprekken die je ermee wilt gaan voeren. Bovendien kun je bij hollandsnieuwe zelf aangeven wat de looptijd van het contract zal moeten zijn. Wil je graag 2 jaar klant worden zodat je hier verder geen omkijken naar hebt, of geef je de voorkeur aan een 1-jarig contract? Je kunt het bij hollandsnieuwe zelf aangeven, waardoor je er enige mate van flexibiliteit hebt. Daarnaast kun je gebruik maken van een bundeladvies, waarmee je ervoor zorgt dat je het juiste aantal belminuten of internet MB’s per maand af kunt nemen.

De bundels van hollandsnieuwe

De bundels van hollandsnieuwe maken het mogelijk om een sim only abonnement af te sluiten voor maar 150 belminuten of SMS-berichten per maand, desgewenst zonder internet. Je betaalt de verschillende diensten bij hollandsnieuwe altijd vanuit een enkele bundel. Maak je gebruik van 1000MB per maand? Dan gelden ook de belminuten en SMS-berichten als 1 eenheid. Zorg er dus voor dat je bij hollandsnieuwe bij voorkeur gebruik maakt van een ruime bundel voor sim only, zodat je zowel de belminuten, SMS-berichten als internet MB’s daar uit kunt halen.

Waarom kiezen voor hollandsnieuwe?

Zoek je naar een nieuwe provider voor je sim only abonnement, of wil je graag overstappen naar een andere provider? hollandsnieuwe biedt je het uitstekende netwerk van Vodafone en berekent je geen eenmalige aansluitkosten. Je kunt er rekenen op behoorlijk scherpe tarieven, op basis waarvan je alle diensten afrekent vanuit dezelfde bundel. Uiteraard kun je bij hollandsnieuwe rekenen op een goede klantenservice en een duidelijke ondersteuning. Zoek je een sim only aansluiting van goede kwaliteit, waar je toch een scherpe prijs voor betaalt? Dan ben je bij hollandsnieuwe aan het goede adres.

Alle hollandsnieuwe sim only's