Ben sim only

Lees alles over de Ben sim only abonnementen en vergelijk de prijzen voor de beste Ben sim only aanbieding.

 • Minuten:
 • Kosten:Ben sim only aanbiedingen

 • Ben

  100 min
  + 1.000 MB

  € 7,00

  24 maanden
  Bekijken

   

 • Ben

  100 min
  + 1.000 MB

  € 8,00

  24 maanden
  Bekijken

   

 • Ben

  100 min
  + 1.000 MB

  € 9,00

  maandelijks opzegbaar
  Bekijken

   

 • Ben

  100 min
  + 1.000 MB

  € 8,00

  maandelijks opzegbaar
  Bekijken

   

 • Ben

  300 min
  + 1.000 MB

  € 8,00

  24 maanden
  Bekijken

   

 • Ben

  300 min
  + 1.000 MB

  € 10,00

  maandelijks opzegbaar
  Bekijken

   

Alle Ben sim only's


Ben

Ben is een dochteronderneming van T-Mobile, waardoor je kunt rekenen op een betrouwbaar netwerk in combinatie met een lage prijs voor je sim only abonnement. Je kunt er gebruik maken van voordelige sim only aanbiedingen, op basis van de bundels die je uiteraard zelf met elkaar kunt combineren. Benieuwd waarom je zou moeten kiezen voor Ben, of wil je meer weten over de bundels die er beschikbaar zijn? We zetten het voor je op een rij, zodat je sim only van Ben kunt vergelijken met de overige providers en abonnementen die er beschikbaar zijn.

Meer informatie over Ben

Ben zorgt er als dochteronderneming van T-Mobile voor dat je gebruik kunt maken van een netwerk van uitstekende kwaliteit. Afhankelijk van de mobiele telefoon die je gebruikt kun je rekenen op mobiel internet via 3G of 4G, zodat de verbindingen vlot zijn. Bovendien kun je bij Ben rekenen op gratis nummerbehoud, je hoeft daar geen extra kosten voor te maken. Ben zorgt ervoor dat je eenvoudig online een abonnement af kunt sluiten, waarbij je uiteraard 14 dagen bedenktijd hebt. Ben je al kant bij Ben en wil je een nieuw sim only abonnement afsluiten? Je kunt dan gebruik maken van Ik Ben, zodat al je gegevens al meteen bekend zijn.

Sim only van Ben

Sim only van Ben staat bekend om de lage tarieven, in combinatie met de goede dekking en de uitstekende klantenservice. Dat betekent dat je de kosten goed in de gaten kunt houden, terwijl je online kunt bestellen en je vlot op de verwerking van je order kunt rekenen. Houd er rekening mee dat je voor een sim only aansluiting bij Ben eenmalig €9,95 betaalt, het gaat om de aansluitkosten. Aan de andere kant kun je rekenen op een pakketkorting, zodat je maandelijks maximaal op de kosten kunt besparen met sim only van Ben.

De bundels van Ben

Je kunt binnen sim only van Ben zelf een keuze maken uit de verschillende bundels die er beschikbaar zijn. Wil je bijvoorbeeld 100 belminuten per maand afnemen, gebruik maken van 300 minuten per maand of onbeperkt bellen voor een vast bedrag? Daarnaast kun je aangeven hoeveel MB je per maand aan data wenst te gebruiken. Heb je voldoende aan 200MB, 500MB of 1000MB? Je kunt kiezen voor ruimere bundels van 1500MB en 2500MB, in combinatie met de snelle 4G verbinding. Uiteraard kun je ook een sim only abonnement bij Ben afnemen zonder dat je gebruik maakt van het mobiele internet, je kiest dan voor 0MB per maand.

Waarom kiezen voor Ben?

Waarom zou je moeten kiezen voor Ben, wat maakt deze aanbieder van sim only abonnementen interessant? Je kunt er rekenen op gratis nummerbehoud, het betrouwbare netwerk van T-Mobile en internet via 3G of 4G. Verder heb je altijd zelf inzicht in je verbruik, door gebruik te maken van de handige Ben App. Je voorkomt op die manier onnodig hoge kosten, zodat je voordelig kunt bellen en internetten met je sim only aansluiting van Ben.

Alle Ben sim only's